Imatge aèria del centre logis de Montblanc

Primera zona d'oci a la Conca de Barberà: Anuncien els establiments que podria acollir

L'espai també contempla la possibilitat que s’hi pugui emplaçar un hotel de carretera

L’Ajuntament de Montblanc impulsarà el desenvolupament de la primera zona d’oci de la Conca de Barberà, que estarà emplaçada al nou polígon industrial de la vila ducal. El projecte neix amb la voluntat de poder donar resposta a les demandes dels veïns de la Conca de Barberà, amb una oferta d’oci per al públic juvenil i familiar.

L’espai, amb el qual ja comencen a treballar els equips tècnics municipals, estarà situat just a l’entrada de la nova zona industrial i contempla la possibilitat que s’hi pugui emplaçar un  hotel  de carretera, per a donar resposta a les necessitats que es generin amb l’obertura de la nova zona industrial; un espai d’oci que podrà acollir establiments ben diversos com ara esportius i de lleure.

També s’habilitarà un espai d’uns 800 metres quadrats per a supermercat, a més d’una cafeteria i aparcament. La nova zona també disposarà de diverses àrees d’aparcament; rentador per a vehicles, estació de servei i un centre de recollida per a la botiga online.

A més a més la classificació urbanística de l’espai permetrà que també s’hi puguin emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d’ús públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport a més d’equipaments com fins i tot una llar d’infants infantils. Una de les finques que estarà emplaçada en la zona A del polígon industrial de Cimalsa serà, precisament, de propietat municipal.

Es tracta d’un espai de 19.000m2 que l’Ajuntament de Montblanc podrà comercialitzar i dividir en parcel·les de fins a  4.000 metres quadrats. Una vegada es procedeixi a l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de CIMALSA i es procedeixi a la reparcel·lació de les finques afectades es podrà donar continuïtat al projecte de desenvolupament de la primera zona d’oci de la Conca de Barberà.