Persones a la roda de premsa

L'Espluga de Francolí presenta el programa d'actes de la Diada Nacional

Per participar en l'acte institucional, que tindrà un aforament limitat, caldrà reservar entrada a partir del 3 de setembre

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha presentat els  actes  de la Diada Nacional  de Catalunya. Segons fonts municipals, aquest any s'ha volgut reforçar el  simbolisme de l'11 de setembre. També es repetirà el format de la caminada popular.

En aquest sentit, la programació comptarà amb un acte simbòlic i commemoratiu, l'acte institucional  a la plaça de la Vila o la mobilització a Barcelona. També es durà a terme la 36a Caminada popular de l'Onze de Setembre.

Per participar en l'acte institucional, que tindrà un aforament limitat, caldrà reservar entrada a partir del 3 de setembre. Es podrà fer a través d’Entrapolis o de manera presencial a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí.

36a Caminada Popular de l'Onze de Setembre

El recorregut de la caminada d'enguany es podrà fer durant diversos dies. Concretament, del 10 al 18 de setembre. Consistirà en una  ruta senyalitzada i amb sistema de fites, que permetran als participants entrar en el sorteig de quatre activitats esportives a empreses del municipi.