Assistents a la roda de premsa

La programació de Nadal de Montblanc recupera la revetlla de Cap d'Any i la Cavalcada de Reis

Aquest proper divendres dia 3 de desembre, la vila ducal donarà el tret de sortida als actes amb l'encesa de l'enllumenat

Montblanc ha presentat el programa d'actes de les festes de Nadal. Com a fet destacat, el regidor Santi Porta ha remarcat que enguany es recupera la festa de Cap d'Any i la cavalcada de Reis.

Aquest proper divendres dia 3 de desembre, la vila ducal donarà el tret de sortida als actes amb l'encesa de l'enllumenat. Es tracta d'un espectacle de llum i color que inclourà una cantada de nadales de les corals de l'escola de Música.

Pel que fa a la cagada del  tió, enguany tindrà lloc el diumenge dia 19 de desembre a la plaça Major. Pel que fa als Pastorets, pujaran a escena el dia 26.

El Parc de Nadal, per la seva banda, es durà a terme els dies 29 i 30 de desembre, enguany gratuït, a l'església de Sant Francesc. El dia 31 de desembre, l'Home dels Nassos visitarà les residències de Montblanc. A la tarda se celebrarà la tradicional cursa de Sant Silvestre.

Montblanc retroba a la nit de Cap d'Any

En el cas de la Nit de Cap d'Any, enguany es farà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montblanc i el QuedeQue. Es posarà una carpa al pàrquing de la discoteca i hi haurà dos espais delimitats.

En el cas de l'arribada dels Reis d'Orient, les patgesses arribaran el dia 2 de desembre a la plaça Major. Pel que fa a la cavalcada, tindrà lloc el dimecres 5 de gener. 

Enguany amb un itinerari diferent, deixant la carretera de banda, els Reis passaran per la plaça de Sant Francesc, Muralla Sant Jordi, Baluard Santa Anna, carrer Major, Muralla Sant Francesc, muralla Santa Tecla, carrer Riber, carrer Pere Berenguer de Vilafranca i plaça Major.