Imatges dels actes reivindicatius durant el matí del 8M 2021 a Tarragona

La Conca de Barberà programa desenes d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L'acte comarcal tindrà lloc el dimarts 8 de març a les 18.00 h de la tarda al pati del Consell Comarcal

El SIAD de la Conca de Barberà ha organitzat tot un seguit d'activitats per tal de commemorar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. L'acte comarcal tindrà lloc el dimarts 8 de març a les 18.00 h de la tarda al pati del Consell Comarcal. Es farà la lectura del manifest i l'actuació musical "Amb veu de dona" a càrrec del Duo A1Veu. L'aforament serà limitat i en cas de pluja es faria a l'interior del Consell Comarcal.

Des de l'1 de març i fins al dia 29 de març es farà el recull de textos "Escriu per la igualtat". És obert a la ciutadania major de 16 anys. Les bases es poden consultar al web del Consell Comarcal.

Una altra de les activitats adreçades a l’alumnat de 3r a 6è de primària i d’ESO. Està distribuïda a tots els centres educatius de la comarca i és una recollida de dibuixos "Dibuixem la igualtat". Es durà a terme de l'1 al 29 de març.

Així mateix, i per incentivar als joves, es farà el recull  "Fotografia la igualtat" que es durà a terme a través d'Instagram. Cal penjar una foto per la igualtat i etiquetar a @igualtatconca.

Per finalitzar, es realitzaran els tallers "Pintem per la igualtat", una activitat dirigida a infants de 3 a 12 anys amb les seves famílies. Es tracta d'un espai de pintura, de dibuix i de treballs manuals, amb una petita exposició d’agents d'igualtat, on es donaran a conèixer xarxes socials que treballen per la igualtat.