Corredors a la travessa de la Conca

Una iniciativa solidària recapta 4.198 euros per a famílies de la Conca de Barberà afectades per la Covid-19

Les ajudes es gestionaran a través de Càritas i amb la col·laboració de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

La travessa solidària Tomb a la Conca de Travesses Solidàries ha aconseguit recollir una mica més de 4.000 euros. La recaptació pretén ajudar les famílies de la Conca de Barberà que més pateixen la crisi per la Covid-19.

Les ajudes es gestionaran a través de  Càritas  i amb la col·laboració de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Dels 4.198 euros recaptats, 1.828 s'han recollit a través de la plataforma migranodearena.org. 370 a través del berenar solidari de l'Escola Les Muralles de Montblanc. Mentre que el Consell Comarcal ha fet una aportació de 2.000 euros.

Cal recordar que Tomb a la Conca va tenir lloc entre els mesos de maig i juny en dues etapes  diferents. En la primera, la travessa a través de diferents municipis de la Conca de Barberà. Constava d'un recorregut de 190 quilòmetres i es podia fer en btt o gravel.

En la segona travessa, el recorregut es feia corrent, en un total de 100 quilòmetres.

Els impulsors de la iniciativa,  Joan Roig i David Garcia, estan contents amb la implicació dels veïns i de les veïnes de la comarca en aquest projecte. Hi han participat una quinzena de persones en btt i una cinquantena de persones corrent i donant suport als avituallaments.

El conseller comarcal de Benestar Social, Jaume Fornés, recorda la importància d'impulsar iniciatives dirigides a les persones més vulnerables, sobretot, les enfocades, actualment a pal·liar els efectes negatius de la Covid-19 a la comarca.