El bus a demanda del Vendrell.

La Conca de Barberà recupera els usuaris de transport públic que va perdre l'any 2020

Actualment, hi ha 13 línies i d'aquestes, tres que funcionen sota demanda

El  transport comarcal  de la Conca de Barberà ha recuperat el nombre de  viatgers  durant l'any 2021. En concret, s'han comptat un total de 5.224 persones que l’han utilitzat durant l’any passat. Cal tenir en compte que durant el 2020 i a causa de la pandèmia, va baixar considerablement el nombre d'usuaris del servei.


Actualment, hi ha 13 línies i d'aquestes, tres que funcionen sota demanda. D'aquestes les que més viatgers en tenen són la línia 1 (Vilanova de Prades - Vallclara - Vimbodí - L'Espluga de Francolí – Montblanc) i la línia 8 (Tarragona - Valls - Vilaverd - Montblanc - L'Espluga de Francolí - Vimbodí i Poblet).

També la línia 5 (Segura - Savallà del Comtat - Conesa - Les Piles - Sta. Coloma de Queralt Vallespinosa - Pontils - Seguer- Sta. Coloma de Queralt).

Connectar els nuclis petits amb la capital

El Servei de Transport Comarcal  de la Conca de Barberà té per objectiu comunicar els nuclis de població més petits amb Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt. El servei es realitza com a mínim un dia a la setmana.

Segons el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, com a propòsits de cara al 2022 està sobre la taula l’ampliació dels dies de serveis de la ruta  Santa Coloma de Queralt a Montblanc, i passar-lo a servei diari.