Anna Sínia al Museu del Vidre

El Museu del Vidre de Vimbodí i Poblet reobre portes després del confinament

Pel que fa als Tallers de Sarga s'iniciaran de nou a partir de 26 de setembre

El Museu del Vidre  de Vimbodí i Pobletretorna, poc a poc, a l'activitat. Durant els pròxims dies, els visitants podran accedir a la  botiga  de l'equipament i a activitats com les  demostracions en directe, visita a la col·lecció i tallers de sarga, sempre amb cita prèvia i seguint totes les mesures de seguretat corresponents. Així, l'obertura de portes d'alguns dels serveis de l'equipament cultural està prevista per aquest pròxim dimarts, 15 de setembre de 9.15 h a 13.30 h, i es farà seguint totes les mesures de  prevenció sanitària.

Per tal d'adaptar-se a les noves mesures de prevenció sanitària, l'equipament s'ha reforçat amb mampares i dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada del museu i de la col·lecció i és obligatori respectar la distància de seguretat al taller i l'entrada amb grups provinents de les mateixes unitats familiars.

En aquest sentit, per accedir a les demostracions en directe, que es duran a terme, de moment, els dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 9.30 h, 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h, serà imprescindible fixar la reserva cita prèvia a través dels canals de comunicació habituals del museu.

Per altra banda, a partir del pròxim mes d'octubre, les demostracions  seran els dimecres, divendres i dissabtes, també a les 9.30 h, 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h. Per a poder visitar la col·lecció caldrà presentar l'entrada de la demostració. De moment no està previst reprendre els  tallers escolars. Pel que fa als Tallers de Sarga s'iniciaran de nou a partir de 26 de setembre, en grups reduïts i en un espai especialment habilitat per a dur-los a terme seguint totes les mesures de seguretat.