Inauguració de la pista de pàdel de Sarral

Sarral repara el pavelló d'esports municipal i inaugura la nova pista de pàdel

La corrosió s'havia apoderat de tota la coberta del pavelló, de 1.500 m2 i havien aparegut esquerdes per on l'aigua s'escolava lliurament cada cop que plovia

Sarral ha iniciat l'arranjament  del sostre de xapa del pavelló d'esports. La corrosió s'havia apoderat de tota la coberta, de 1.500 m2, i havia anat obrint, al llarg de dues dècades, esquerdes per on l'aigua s'escolava lliurament cada cop que plovia. El regidor d'Esports, Ricard Miquel, explica que fa dues dècades que es va aixecar el pavelló i fa uns 15 anys que hi ha problemes, cada cop més importants, de goteres. «Mai se n'ha fet cap manteniment, obligat, dels canals del sostre, que han perforat la fibra de vidre i els  usuaris  se n'han queixat reiteradament».

Afegeix que «quan vam entrar al govern sabíem que era una obra prioritària de la regidoria i el pressupost ja era elevat, entre 27.000 i 30.000 euros, però a causa de la deixadesa d'anys, quan els operaris l'han aixecat han vist que estava molt malmès, i ara encara costarà 7.000 euros més tapar tots els forats, i adequar-lo».

Les  filtracions d'aigua pluvial també han malmès la decoració de les parets de l'edifici, que són de fusta, i caldrà reparar i repintar més endavant, a mesura que el pressupost de la regidoria ho permeti. D'altra banda, aquesta setmana sí que s'ha substituït el parquet de la sala polivalent, afectat també per causa de l'aigua. El pavelló és un centre de la vida social i esportiva de Sarral destacat, i compta amb més de  200 usuaris. Actualment, s'hi practica futbol sala com activitat extraescolar, zumba, crossfit, trainrun i patinatge.

Inaugurada la nova pista de pàdel

Per altra banda, fa un mes que es va obrir, al costat del pavelló municipal, la nova una pista de pàdel, municipal i construïda amb tots els requisits necessaris per a la pràctica professional i els tornejos d'aquest popular esport de raqueta. Miquel explica que «estem molt contents, perquè l'acollida és magnífica, un èxit absolut: totes les hores estan plenes i ens reclamen la construcció d'una segona pista, que ara per ara no es pot assumir pressupostàriament. A més, cal veure com va amb la perspectiva d'un temps».

La construcció de la pista ha costat 15.000 euros  i uns altres 15.000 euros l'adequació del solar. Aquesta darrera xifra, però, també inclou l'obra necessària en el terreny per possibilitar un altre equipament esportiu en el qual ja treballa el govern municipal: una pista d'skate.