Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí

Per fi: l'Espluga anuncia la notícia més esperada sobre les restriccions d'aigua

Les pluges dels últims dies han fet que les reserves d'aigua dels dipòsits municipals estiguin arribant al 100% de la seva capacitat

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha anunciat que a partir d'aquest vespre ja no hi haurà talls d'aigua en cap zona del municipi. Després de les  pluges dels últims dies les reserves d'aigua dels  dipòsits municipals estan arribant al 100% de la seva capacitat.

A més a més, els aqüífers segueixen el seu període de recuperació. Això permet que es puguin relaxar les mesures adoptades fins ara. No obstant això, el consistori recorda que cal seguir fent un ús responsable  de l’aigua.

L'equip de govern vol agrair la comprensió de la ciutadania davant la situació viscuda durant aquest darrer mes amb la implementació de mesures restrictives i les aportacions d'aigua amb camions cisterna.

També s'agraeix al personal de l'Ajuntament, a empreses locals, a l'Ajuntament de Montblanc i a Aigües de Montblanc, que han contribuït a gestionar aquesta situació.

El servei d'aigües municipal informa que durant les pròximes setmanes podria continuar havent-hi talls puntuals d'aigua diürns en diversos carrers per tal de solucionar fuites d'aigua que han sorgit durant les restriccions.