Imatge d'una plaça de Sarral sota els porxos

Sang i llegenda: Una inusual visita guiada s'estrena a Sarral

L’activitat anirà a càrrec de l’historiador de l’art i museòleg Damià Amorós

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza una visita guiada nocturna i inusual pel poble de Sarral. En aquesta visita es parlarà de diferents  successos tèrbols i aterridors que van tenir lloc al poble, entre els quals algun suïcidi, algun crim i altres cròniques negres.

Els participants podran descobrir fets inèdits, morts, llegendes de sang i fetge, així com escenes esfereïdores que van tenir lloc pels carrers de Sarral amb l’ambient propi de la nit.

L’activitat, que anirà a càrrec de l’historiador de l’art i museòleg Damià Amorós, tindrà lloc el divendres, 27 de maig a les 22.00 h. La visita, adreçada a persones majors de 14 anys, serà gratuïta i començarà al passeig del 8è Centenari. Les places són limitades i caldrà inscriure’s.

Enquesta comarcal LGTBI

Per altra banda, demà dimarts 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la  LGTBIFòbia. Des del SAI (Servei d’Atenció Integral) Conca de Barberà han posat en marxa una enquesta sobre  diversitat sexual i de gènere per conèixer la realitat de la comarca i ajudar a l'impuls de polítiques inclusives. Aquesta enquesta és una activitat emmarcada en el  Pla LGTBI de la Conca de Barberà, 2019-2022. L'enquesta restarà oberta fins al diumenge dia 22 de maig.