El bosc de Poblet ha acollit la primera Sant Silvestre ViP de Muntanya

Un total de 127 participants van gaudir d’un itinerari de 14,2 km pels paratges més espectaculars de la zona

Aquest dissabte 29 de desembre, més d'un centenar de persones han pogut gaudir d'una cursa en un entorn inigualable.  El bosc de Poblet ha acollit la primera edició de la Sant Silvestre ViP de Muntanya, una prova on els participants van gaudir d'un matí en aquest paratge corrent pels camins de la zona.

Aquesta prova no té un caràcter competitiu. Més aviat té l’objectiu d'engrescar la participació de tots els amants a la muntanya portant a terme un recorregut on s’evita l’asfalt  i és busquen els itineraris més bonics, originals i adequats per una prova on es pretén acabar l’any realitzant i gaudint d'una ruta perfectament senyalitzada.

Sortida des del Monestir de Poblet

La sortida es va donar puntualment  a les 9.30 hores des de l’impressionant Monestir de Poblet ubicat al terme de Vimbodí i Poblet.  Els participants, que van ser un total de 127, van poder gaudir d’un itinerari que primer va passar entre les vinyes. Seguidament, el camí oferia un seguit de senders i pistes que van fer les delícies de tots els corredors.

Donat el caràcter popular de la cursa, hi havia  corredors molt ben preparats físicament i també n’hi havia que la feien caminant  tot gaudint del paisatge que oferia l’itinerari.

En total, tots van completar els 14,2 km de la ruta. Els primers ho van fer en 1 hora i 15 minuts i tots els participants van arribar en menys de 4 hores, que era el límit que marcaven els organitzadors.

A l’arribada, caldo casolà i entrepans

En l’arribada, els participants trobaven el millor avituallament on van poder gaudir de caldo casolà, xocolata desfeta, entrepans de pa de forn amb embotits casolans.

En acabar la cursa, els participants van rebre un medalló commemoratiu  fet amb fusta d’arboç del bosc de Poblet i altres obsequis de record com l’ampolla de cava especialment feta i dissenyada per a l’ocasió.

La cursa ha estat organitzada per e4dreams amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el voluntariat del poble. També hi ha col·laborat el Museu del Vidre. Des de l’organització destaquen que aquesta primera Sant Silvestre ViP de Muntanya de Poblet ha estat un gran èxit a tots els nivells.