Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'estanc de la Teresa, al carrer de Riber número 2 de Montblanc, ha repartit el segon premi de la Grossa de Cap d'Any

El 22418, el segon premi de la Grossa de Cap d'Any, toca a Montblanc

Són 65.000 euros per cada bitllet | També ha tocat a Sant Cugat del Vallès i Barcelona

L'estanc de la Teresa, al carrer de Riber número 2 de Montblanc, ha repartit el segon premi de la Grossa de Cap d'Any
L'estanc de la Teresa, al carrer de Riber número 2 de Montblanc, ha repartit el segon premi de la Grossa de Cap d'Any | Júlia Giribets

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any, el 22418, s'ha venut a Montblanc, a l'estanc ubicat al carrer de Riber número 2. També ha caigut a Sant Cugat del Vallès i Barcelona. El petit estanc ha venut per màquina dos bitllets d'aquest segon premi, que està dotat amb 65.000 euros per cada bitllet, que suposa 6.500 euros per cada euro jugat. El sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que s'està realitzant aquest dimarts, reparteix tres cinquens premis, dos quarts, un tercer, un segon i un primer. 

Un cop s'ha confirmat la notícia, familiars i amics s'han desplaçat fins a l'establiment i han brindat amb cava amb la seva propietària, Teresa Haya, que fa més de 60 anys que regenta el negoci. «Ens ha fet molta il·lusió poder donar un premi aquí a Montblanc, ho estem vivint amb molta alegria», ha manifestat. La propietària de l'estanc ha dit que enguany n'havien venut més i que molta gent li deia que s'havia decidit a comprar-ne perquè «havent-hi hagut la riuada, podria ser que toqués la Grossa».

Després de la incertesa inicial, ja que no podien confirmar quina quantitat de bitllets havien venut, finalment l'organització ha comunicat que aquest estanc de Montblanc havia comercialitzat el 22418 per partida doble. La compra es va fer per màquina i, de moment, no se sap la identitat del premiat o premiada. «Tot sovint venen autocars i aquests dies ha passat per aquí molta gent forastera, però no ho saps mai perquè la sort toca a qui toca», ha tancat Haya.

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any, el 22418
El segon premi de la Grossa de Cap d'Any, el 22418, ha cau | TV3

Un dels quarts premis cau a Roda de Berà

Montblanc no ha sigut l'única població del Camp de Tarragona a qui la fortuna li ha somrigut. El primer dels dos quarts premis, el número 54265, ha caigut a Roda de Berà, al Baix Gaià. Aquest quart premi està dotat amb 10.000 euros per butlleta, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat. A banda de Roda de Berà, també ha caigut a Barcelona, Sarrià de Ter i Cabrera de Mar. 

La Grossa de Cap d'Any, el 26845, es queda a Barcelona i Girona

La Grossa de Cap d'Any del 2019 ha estat el 26845 i s'ha quedat a les demarcacions de Barcelona i Girona. Quinze bitllets s'han venut en un Esclat de Terrassa, al Vallès Occidental; catorze més al Carrefour de Santa Susanna, al Maresme, i dos més a Barcelona. També s'ha venut un bitllet des d'una papereria de Salt, al Gironès; un més des de Palafolls, al Maresme, i un darrer bitllet s'ha distribuït des de Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat. El primer premi del sorteig està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet, el que suposa 20.000 euros per cada euro jugat. L'extracció de la Grossa ha estat l'última del sorteig.

Els números anterior i posterior al primer premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros, si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes 35 euros. A més, els bitllets que acabin en 5 com el primer premi recuperaran els 10 euros invertits.