pira

Pira viurà una Setmana de la Joventut plena d'activitats

Les activitats tenen un caràcter intergeneracional, tothom hi podrà participar

Aquesta setmana ja ha sortit a la llum la programació de la Setmana de la Joventut de Pira.Els actes previstos tindran lloc del 6 al 10 d'agost, tot just acabada la Festa Major del municipi. La setmana de la joventut s'ha organitzat des de la regidoria de joventut de Pira i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Associació de joves el Torrentill i l'Associació de Jubilats i Pensionistes.

  

La primera activitat tindrà lloc el dimarts 6 d'agost amb una activitat del projecte interegeneracional "Aprenem Junts". Es tracta d'una caminada cultural per les pedreres de Pira, guiada per la historiadora local M.Serra Orpinell amb el suport de l'Associació de Jubilats i pensionistes de Pira.

  

L'endemà dimecres 7 d'agost al matí, a la plaça de l'1 d'Octubre, el Parc mòbil de bicicletes del Servei Català de Trànsit s'instal·larà per tal que els infants i joves puguin aprendre una mica més sobre seguretat viària. Al mateix temps hi haurà un petit taller per arreglar les bicicletes. A la tarda, amb la bicicleta a punt, s'ha organitzat una sortida amb btt fins a Ollers, apta per a tots els públics.

  

Dijous 8 d'agost a la tarda a la piscina l'Oficina Jove de la Conca portarà el Piscineja, activitats aquàtiques per a infants i joves.  Divendres al vespre hi haurà una activitat sobre orientació amb GPS, les persones participants buscaran tresors amagats pels racons de Pira, a continuació a la piscina hi haurà sopar i bany nocturn amenitzat amb música d'ambient i chillout. Per últim, dissabte 10 d'agost, a la nit a la plaça del Forn, clourà la setmana de la joventut amb una festa Jove amb la participació de Dj's.