Assistents a un acte de la festa major de Vimbodí

La 38a Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet compta amb una cinquantena d'actes

L'associació juvenil Somdepoble ha preparat un programa d'activitats que s'allargarà fins al 16 d'agost

La 38a Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet arriba amb una cinquantena de propostes adaptades a tots els gustos. Les activitats es duran a terme fins al 16 d'agost en diversos espais del municipi.

En aquesta edició, l'associació juvenil Somdepoble s'ha esforçat per confegir un programa en el qual s'hi encabeixen propostes per a tots els públics. D'aquesta manera, els  participants podran gaudir de jocs populars, activitats infantils, competicions de futbol i altres esports d'equip o curses d'orientació.

També de propostes com  nits temàtiques  dedicades al terror, projeccions de cinema, actuacions musicals i teatrals, xerrades exposicions de videojocs antics i competicions de Trivial.

Totes les propostes es duran a terme seguint estrictament les mesures de  protecció sanitària. Serà obligatori l'ús de mascareta en les diferents activitats i actes, desinfectar-se amb la solució hidroalcohòlica i mantenir sempre la distància de seguretat.

Per més informació dels actes, els interessats poden comunicar-vos amb l'entitat Somdepoble a través de les seves xarxes socials.