Imatge d'una plaça de Sarral sota els porxos

Sarral suspèn el «Fem cultura amb la igualtat!» a causa de l'agreujament de la pandèmia

Fa uns dies el consistori va haver de tancar el casal infantil d'estiu i també els cursos de natació a causa d'un brot de Covid-19

L'Ajuntament de Sarral ha decidit anul·lar tots els actes del «Fem cultura amb la igualtat!» a causa de l'agreujament de la pandèmia de les últimes setmanes. 

Es tractava d'una setmana d'activitats  per fomentar la igualtat de gènere. El programa d'actes s'havia de dur a terme entre l'11 i el 18 de juliol.

En concret, hi havia programat un vermut musical, música amb la Txaranga Tocabemolls, balls de tarda i de nit i un curs d'iniciació a la defensa personal amb l'Associació FIDES.

També un taller per reflexionar i identificar els estereotipus i els rols de gènere adreçat a la canalla per l'Associació Feminista  de Blancafort.

Brot de Covid al Casal d'Estiu

De fet, fa uns dies el consistori va haver de tancar el casal infantil d'estiu i també els cursos de natació. La mesura es va prendre per la detecció d'un brot massiu que afecta canalla i també pares i mares. Segons les informacions mèdiques, es tracta de la variant Delta.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Sarral ha fet una crida a la prudència després de saber-se la detecció del virus i ha optat per prendre mesures dràstiques per poder controlar la situació al municipi.