Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí organitza un taller pràctic de defensa personal per a dones

El taller tindrà una durada de dues hores i se'n faran dues sessions

El dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones. Per aquest motiu, l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha organitzat un taller pràctic de defensa personal per a dones.

Aquest  taller pràctic de  defensa personal pretén donar eines i coneixements pràctics a les assistents per poder-se defensar si mai es troben en una situació d'agressió  cap a elles mateixes o cap a alguna amiga o companya.

El taller tindrà una durada de dues hores i se'n faran dues sessions. La primera divendres dia 26 de novembre, de 19.00 h a 21.00 h del vespre. La segona, dissabte dia 27 de novembre  de 10.00 h a 12.00 h del matí. Es farà al gimnàs de l'antic Institut Joan Amigó i serà impartit per un instructor en defensa personal i cinturó negre el Kung fu.

Aquest taller serà totalment gratuït i es poden apuntar dones a partir de 16 anys. Les que tinguin 16 i 17 anys se'ls enviarà una autorització prèvia. Són menors d'edat i l'hauran de portar signada per la seva mare, pare o tutor/a legal el mateix dia del taller.


Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 17 de novembre per correu electrònic a: amorgades@esplugadefrancoli.cat (les places són limitades). Per la bona realització del taller caldrà anar amb roba i calçat còmode i portar aigua.