Aixeta amb aigua corrent.

La dràstica decisió d'un ajuntament tarragoní davant la sequera: talls puntuals d'aigua

El consistori de l'Espluga de Francolí ha pres la mesura davant les baixes reserves d'aigua als dipòsits municipals

Dràstica decisió de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí per tal d'afrontar les baixes reserves d'aigua que hi ha als dipòsits municipals. En aquest sentit, el consistori de la Conca de Barberà ha decidit tallar el subministrament d'aigua durant algunes hores al dia a causa de la sequera que afecta el municipi. Es tracta, segons ha explicat en un comunicat, d'una acció de caràcter extraordinari.

Els talls començaran aquest mateix divendres i es mantindran fins que no millora la situació de les reserves d'aigua al municipi. De dilluns a dijous, les llars de l'Espluga de Francolí no tindran subministrament entre les deu de la nit i les sis del matí, mentre que divendres, dissabtes, diumenge i vigílies de festius, el tall serà entre les onze de la nit i les vuit del matí.

En el comunicat en què ha anunciat la decisió, l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha assenyalat que estan fent gestions per transportar aigua de la xarxa pública de Montblanc per abastir el poble. El consistori considera que amb aquestes actuacions es podrà mantenir i recuperar els nivells de reserves als dipòsits municipals.