Persones amb un camió cisterna a l'Espluga

Comencen els talls: la sequera obliga a restringir l'aigua en un municipi de Tarragona

Els talls nocturns seguiran cada dia de la setmana de 23.00 h a 6.00 h

L'Espluga de Francolí es torna a trobar en una situació de  reserves d'aigua  baixes als dipòsits municipals. És per això que des d'aquest dimarts es tornen a traslladar  camions cisterna per abastir els dipòsits municipals amb aigua de la xarxa pública de Montblanc.

El consistori ha pres la decisió després que durant aquest cap de setmana l'acumulació de pluja hagi estat escassa  i també perquè la tendència és negativa amb un ritme descendent accelerat. La decisió d'implementar aquestes mesures de nou s'ha pres amb el corresponent  assessorament tècnic.

L'Ajuntament recorda que els talls nocturns seguiran cada dia de la setmana de 23.00 h a 6.00 h i només en certes zones del municipi perquè es vol detectar possibles fuites. No obstant això es demana a tota la població que durant la nit no faci ús de l'aigua si no és imprescindible i es respectin els  talls nocturns.

Tanmateix el servei d'aigües municipal comunica que en els pròxims dies hi podria haver talls puntuals diürns en diversos carrers per comprovar fuites d'aigua. S’informarà d’aquests talls pels canals habituals.