La nau ha quedat afectada pel fum

Tres treballadors, evacuats per un incendi en una empresa a l’Espluga de Francolí

El foc ha afectat a la cadena de muntatge de la fàbrica i tota la nau ha quedat completament afectada pel fum

Tres persones han hagut de ser evacuades la matinada d’aquest diumenge, 17 de març, per un incendi en una empresa de derivats de plàstics ubicada a l’Espluga de Francolí, a la carretera T-232. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l’avís de l’incendi quan passaven pocs minuts de dos quarts d’una de la matinada, a les 00.38 hores, concretament.

Crema una nau industrial a l'Espluga de Francolí

L’incendi s’ha produït en una empresa que produeix derivats de plàstics i el foc ha afectat la cadena de muntatge de la fàbrica, cremant una pila de plàstics. Com a conseqüència del foc, tota la nau ha quedat plena i afectada pel fum, motiu pel qual s’han hagut d’evacuar tres persones que en aquell moment estaven treballant a l’empresa.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d’extinció de les flames. Els Bombers han donat el foc per extingit a les 3 de la matinada. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també ha acudit al lloc de l’incendi, i  ha atès un dels tres treballadors evacuats per intoxicació per inhalació de fum.

Incendi al Coll de l'Alba, a Tortosa

I si a la nit els bombers es desplaçaven a la fàbrica de l'Espluga de Francolí, al matí ho feien al Coll de l'Alba, a Tortosa. Fins a sis dotacions dels bombers s'han traslladat a les dotze del migdia alertats per un incendi de vegetació. El foc s'ha estabilitzat cap a les dues de la tarda, però han cremat més de 5.000 metres quadrats de conreus abandonats, segons les primeres informacions del cos. La zona està situada a uns set quilòmetres de la capital del Baix Ebre.