Els veïns de Rojals tenen un nou local social

L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat la cessió del local a l’associació de veïns d’aquesta pedania

Els veïns de Rojals poden gaudir d’un nou local social per reunir-se o fer-hi les activitats relacionades amb el veïnatge. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat aquesta setmana el conveni de cessió del local social de Rojals a l'associació de veïns d'aquesta pedania, anomenada L'Escut.

Mitjançant aquest acord, l'associació de veïns té com a obligacions utilitzar les instal·lacions únicament per a les seves finalitats socials i fer-ne sempre un bon ús, es fa càrrec de les despeses de llum, calefacció, aigua, gas i neteja de la instal·lació. També hi ha altres condicions: si volen emmagatzemar material propi no podrà ser de caràcter perillós, amb risc per al medi ambient o de caràcter prohibit, segons es desprèn d’aquest acord del qual n’ha informat l’Ajuntament de Montblanc. L’entitat veïnal tampoc podrà realitzar obres, canvis estructurals o de decoració sense prèvia autorització del consistori montblanquí.

El conveni també contempla que, en cas de dissolució o inactivitat de l'associació de veïns els materials i el local cedit revertiran a favor de l'Ajuntament de Montblanc, sense que això origini cap dret d'indemnització a favor de l'entitat. En cas de danys que es puguin derivar de la utilització de l'espai, l'entitat i els seus usuaris seran els responsables exclusius. La durada del conveni és de 15 anys.

Inauguració del local a la Festa Major

Els veïns de Rojals van estrenar el seu nou local molt orgullosos el passat cap de setmana en el marc de la Festa Major de la pedania i ja es va poder fer servir. A partir d'ara en podran gaudir i molt, ja que té grans dimensions i feia temps que els seus habitants l’esperaven. Tot i que ja ha estat inaugurat encara queden per instal·lar alguns serveis en el lloc, la qual cosa es farà ben aviat. La Festa Major de Rojals ha tingut lloc aquesta setmana passada i els veïns han pogut gaudir de diverses activitats a la fresca, on grans i petits s'ho han passat d'allò més bé.