La Nit 5.1 a Barberà de la Conca

Venda d'entrades: arriba una nova edició de La Nit 5.1 al Castell Templer de Barberà

D’aquí unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural

La  Conca 5.1  organitza per setè any consecutiu La Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca. L’entitat després de la presentació oficial que va fer a finals d’abril ara ha presentat ja les activitats per dies i ha posat a la venda  tots els tipus d’entrades possibles per aquesta edició.

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8 monologuistes. El divendres 22 de juliol hi hauran els concerts d’El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent Roots. I els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català.

El dissabte 23 de juliol hi haurà els concerts de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj Lupe. I els monòlegs de Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi. Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.00 h de la matinada.

La proposta gastronòmica

D’aquí unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de  gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell.

L'organització també ha volgut fer una crida a la participació i a l’assistència de tothom que ho vulgui per tal de consolidar aquest focus cultural autogestionat i amb un cartell diferent dels de la majoria del panorama català i sense cap patrocinador privat al darrere. Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a la web de La Conca 5.1. 

En l’acte de presentació de l'edició d'enguany,  Leandre Romeu Serra, coordinador de la Conca 5.1, va destacar la voluntat de l’Associació de consolidar La Nit 5.1 a Barberà de la Conca així com també de mantenir els dos dies d’activitats que es va iniciar l’any anterior per tal d’ampliar l'oferta cultural d’estiu a la comarca i arran de la bona resposta rebuda pel públic en l’edició anterior.

Des de l'organització destaquen la consolidació de l’espai de monòlegs que aquest any també comptarà amb la participació dels principals monologuistes del país. I també l’aposta decidida en el cartell per la música en català, de qualitat, feta per dones i que no acostuma a actuar a la Conca de Barberà ni ens les comarques veïnes.