Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Els encants de la Conca i l’Alt Camp, presents al nou vídeo promocional de la Ruta del Cister

S’ha presentat l’audiovisual a través de les xarxes socials per promocionar la ruta com a destinació turística cultural en motiu de l'Any del Turisme Cultural

El Celler Carles Andreu de Pira, un dels atractius del vídeo.
El Celler Carles Andreu de Pira, un dels atractius del vídeo. | Cedida

 

Les xarxes socials són l'escenari del nou vídeo promocional de la Ruta del Cister que  s’ha presentat a través dels consells comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell. Aquest audiovisual s’ha fet en motiu de l'Any del Turisme Cultural i ja es pot visualitzar.

El vídeo es va gravar a la primavera i presenta els llocs més emblemàtics de les tres comarques a través d'un relat més emocional i d’experiències i ha comptat amb la col·laboració de dues dones com a protagonistes. A més a més, s'han editat tres vídeos, un per comarca, que es presentaran al llarg d'aquesta setmana a les xarxes.

En l’audiovisual es pot veure les dues dones tot visitant els espais amb més encant de la Ruta, ja siguin entorns naturals o llocs històrics. Les dues viatgeres també fan un recorregut per aquelles experiències que ofereix el trajecte, com un tast de vins o visiten botigues emblemàtiques del territori. És per això que es presenta la Ruta del Cister com una terra de monestirs i molt més per descobrir. 

 

Els espais més emblemàtics de la Ruta del Cister

Així doncs, els espais que apareixen als vídeos de la Conca de Barberà són: l'itinerari micològic del Paratge natural de Poblet, el monestir de Poblet, les Coves de l'Espluga de Francolí, el pas de ronda i l'església de Santa Maria de Montblanc, el celler Carles Andreu de Pira, la torre del castell i la botiga de Cal Jaume Punto de Santa Coloma de Queralt.

De l'Alt Camp es poden veure: el Centre d'interpretació del tèxtil del Pla de Santa Maria, el monestir de Santes Creus a Aguamúrcia, el santuari de Montserrat a Montferri, el celler modernista de Nulles, el Columbari de Vila-rodona, l'Aixopluc dels Castells del Gaià a Querol i el Camí de les Terres del Gaià al Pont d'Armentera.

Per últim, de la comarca de l'Urgell: el monestir de Vallbona, Guimerà, el castell i la ceràmica de Verdú, el Museu comarcal de l'Urgell de Tàrrega,  l'església i el Mausoleu de Ramon Cardona de Bellpuig, el refugi antiaeri, l'Espai Guinovart i els torrons i la xocolata d'Agramunt.