Façana del Museu del Vidre

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet s'obre a les visites guiades

Un diumenge de cada mes al matí, els visitants podran gaudir d'aquesta activitat

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet començarà a oferir visites guiades a la col·lecció del museu a partir del 12 de juny, una activitat que es completarà amb una demostració de creació d'una peça de vidre a càrrec del vidrier, Rafa Abdon.

D'aquesta manera, un diumenge de cada mes al matí, els visitants podran gaudir d'aquesta activitat, que s'inicia com a prova, per a un màxim de 15 persones i ja no només es limitarà a grups concertats. L'activitat tindrà una durada d'una hora i anirà a càrrec de l'empresa Juga i Aprèn.

La primera visita guiada es farà el diumenge, dia 12 de juny, a les 11.30 h. El preu és de 4,5 euros per persona (gratuït pels menors de 6 anys) i cal reservar plaça.

Curs de premonitors

Per la seva banda, l'Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l'Oficina Jove Conca de Barberà  organitza, per sisè any consecutiu, un curs d'iniciació al lleure educatiu i voluntariat, més conegut com a curs de premonitors/es. Es tracta d'un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats a formar-se en el camp del lleure.

El curs tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de juny, i 1 de juliol, just quan el jovent ja han finalitzat les classes escolars. Tindrà una durada de 20 hores repartides en 5 sessions de 4 hores que es duran a terme els matins de 10.00 h a 14.00 h.

El preu del curs és de 25 euros i la formació va adreçada a joves a partir de 16 anys, per tant, serà necessari que els alumnes menors d'edat aportin una autorització del pare, mare o tutor/a legal. Les inscripcions es fan a través d'un formulari en línia. El període d'inscripcions finalitza el 20 de juny i les places són limitades.