Imatge promocional del grup ZOO

ZOO, Obeses, La Otra & Las Locas del Co. i Train to Roots, noves confirmacions de l’Acampada Jove

Els quatre grups se sumen a Oques Grasses, Tribade i Koers, ja confirmats per a la 24a edició

L’Acampada Jove ha anunciat avui dimarts, 19 de febrer, quatre nous grups que formaran part de la 24a edició del festival. El primer confirmat ha sigut ZOO, que tornen a l’Acampada amb les seves cançons plenes de lletres de denúncia social i consciència política. Els osonencs Obeses, amb les cançons del seu darrer treball ‘Fills de les Estrelles’, també se sumen al certamen amb la voluntat d’omplir-lo de rock simfònic i electricitat.

També visitarà Montblanc La Otra & Las Locas del Co. amb la seva música de consciència per presentar el seu darrer disc ‘Creciendo’. Arribats d’Itàlia, Train to Roots s’estrenaran al festival de la Conca de Barberà amb el reggae del seu sisè disc, ‘Declaration N°6’.

Oques Grasses, Tribade i Koers, confirmats

Els quatre grups se sumen a Oques Grasses, Tribade i Koers, ja confirmats. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que continuen apostant per una oferta molt diversa, «amb grups tant d’aquí com de fora i de diferents estils». En aquest sentit, Morales ha afegit que «el festival conserva el mateix esperit de sempre, mantenint l’ADN i l’essència de la reivindicació».

L'Acampada Jove arriba a la 24a edició

L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc els pròxims 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’havia celebrat a Sant Celoni, al Vallès Oriental —del 2005 al 2008— i a Arbúcies, a la comarca de la Selva –del 1996 al 2004.

Et pot interessar: