Els terrenys del projecte de BCN World

El govern manté que resoldrà la compravenda dels terrenys de BCN World abans del 15 de desembre

Ho ha anunciat el conseller de Territori durant la sessió de control al Parlament

La sessió de control al govern que s'està duent a terme aquest dimecres, 2 de desembre, al Parlament, ha portat un titular destacat sobre un tema important per a les comarques de Tarragona. El conseller  de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha explicat que s'està negociant  amb Hard Rock i La Caixa i que l'executiu resoldrà la compravenda  dels terrenys  de BCN Word  abans del 15 de desembre, la data fixada per l'empresa nord-americana.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En el marc de la sessió de control al Parlament, Calvet ha defensat que el Govern «no pot fer deixadesa de funcions» i que el que no es pot fer és «hipotecar el Camp de Tarragona». D'aquesta manera, ha respost al diputat dels comuns David Cid, que al seu torn ha demanat al Govern que no executi el projecte tenint en compte la proximitat de les eleccions previstes per al 14 de febrer. «Són un govern en funcions, no poden hipotecar el futur de Catalunya», ha afegit el diputat.

La resposta del conseller Calvet

El conseller Calvet ha recordat que les funcions d'un Govern en funcions estan delimitades per llei i que es pot executar tot el que té a veure amb comissions d'urbanisme i situacions contractuals. En aquest sentit, ha assegurat que abans del 15 de desembre, la data límit, el govern compareixerà  per explicar com es resol aquesta qüestió i ha reiterat que no anirà a parar ni un euro públic en el projecte.

La data del 15 de desembre està a la cantonada i, mentrestant, el més calent continua a l'aigüera: el 29 de setembre d'enguany, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va declarar  parcialment nul  el pla urbanístic  de BCN World, una notícia que feria de mort el projecte i que ha obligat el govern català a assegurar que impulsarien les modificacions oportunes perquè Hard Rock pugui ser una realitat.