Nova setmana d'activitats del programa 'Banys de lluna' de Mont-roig

Aquesta setmana, els pirates i Joan Miró seran els protagonistes de les activitats més atractives

El  programa d'activitats estiuenques 'Banys de Lluna' de l'Ajuntament de Mont-Roig del Camp continua aquesta setmana amb un gran nombre d'activitats de tot tipus  i per a tota la família. Entre el 13 i el 19 d'agost, es podrà practicar esport, sopar, mirar pel·lícules sota les estrelles o gaudir amb els més petits, a més de conèixer la vinculació del municipi amb els pirates. 

Una de les activitats més destacades serà 'Històries de Pirates, el saqueig de Miramar!'. Aquesta visita guiada al món de la pirateria tindrà lloc el dijous 16 d'agost, a les vuit del vespre, davant del Torreó de Miami Platja.

A Mas Miró també se celebrarà un dels actes més esperats pels veïns del municipi, una nova edició dels 'Sopars sota les estrelles'. Serà el dilluns 13 d'agost i es podrà gaudir, per 60 euros, d'un sopar a l'aire lliure en un dels indrets més icònics del municipi de Mont-Roig del Camp.    

Joan Miró, protagonista de diverses activitats 

El pintor Joan Miró protagonitzarà dues de les activitats que tindran lloc aquesta setmana a Mont-roig. Per una banda, el divendres 17 d'agost arrencarà de la plaça de Tarragona de Miami Platja la visita guiada 'Miro i Mont-roig' que, durant quatre hores, explicarà als participants el vincle entre l'artista i la població

El segon dels actes relacionats amb el cèlebre artista barceloní es realitzarà  al parc de l'Era de Mont-roig, el diumenge 19 d'agost. Allà, tothom que s'hi apropi, podrà participar —a dos quarts de deu del matí— en una 'escape room' anomenada 'Operació Joan Miro'

Una setmana plena d’activitats esportives i per a tota la família

Els més petits també podran passar-ho d'allò més bé aquests dies a través de diverses activitats infantils. El dimarts 14 d'agost hi haurà tallers infantils a l'àrea familiar de la platja del Cristall,  des de les set de la tarda. En aquella mateixa platja, també s'hi farà  'La festa dels més tumacats', una activitat programada durant la tarda del diumenge 19

Per qui vulgui practicar esports es faran, al llarg de la setmana, diverses sessions de ioga, taitxí, zumba i tonificació a la platja del Cristall. Els amants del ball o del cinema també tindran la seva cita amb una classe de 'country', el dia 16, i la projecció de la pel·lícula 'El Gran Showman' el dia 17 d'agost.  

Tots els detalls de les activitats —horaris, espais o preus— es poden trobar al web de l'Ajuntament (www.mont-roigmiami.cat) o bé als comptes de Facebook i Twitter de Mont-roig Miami Turisme.