Fotografia de les escales d'una piscina

Un estiu ple d'activitats a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Oberta la preinscripció per a infants i joves | Es faran entre el 5 de juliol i 10 de setembre

Un estiu amb una àmplia oferta d'activitats als infants i joves arriba a Vandellòs  i l'Hospitalet de l'Infant. Des de l'Àrea d'Esports s'han preparat diverses propostes «per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i també per proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport», segons ha explicat el regidor d'Esports, Diego García.

Entre el 5 de juliol i el 10 de setembre, es faran activitats d'iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers per als nens  i nenes  de P3, P4 i P5, en un horari de matí de 9 a 13.30 hores. Per als infants més grans i joves, també tindran propostes variades que aniran des del senderisme, caiacs, BTT o escalada, fins a pàdel, bàdminton, hoquei herba, beisbol, entre altres. Les famílies també podran optar a l'opció de servei d'acollida de 8 a 9 hores del matí.

Una de les propostes  que hi haurà durant l'estiu són els cursos de natació a la piscina coberta de l'Hospitalet de l'Infant i la descoberta de Vandellòs. Els nens de totes les edats podran anar-hi del 5 de juliol al 3 de setembre. També hi haurà cursos de tennis i pàdel, del 5 al 30 de juliol, a l'Hospitalet, mentre a Vandellòs es faran cursos de pàdel del 2 al 6 d'agost. 

Des d'aquest dijous, 20 de maig fins al 20 de juny, s'allargarà el període de preinscripció  i reserva de places. Si bé, les inscripcions romandran obertes el mes de juliol, sempre que hi hagi places disponibles. Cal apuntar-s’hi de manera telemàtica, omplint els formularis que es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament i també als fullets informatius, que inclouen uns codis QR.

Mesures de seguretat a les activitats

Les activitats d'estiu seguiran unes normes a seguir per prevenir la Covid. Per evitar aglomeracions i mantenir la distància entre els participants, les places seran limitades i es donaran per ordre de puntuació en base a un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors. 

Amb el mateix objectiu, la majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup. A l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es pot concentrar, s’establiran diferents punts d’entrada i sortida.

Durant els casals d’estiu també es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 i diàriament, a l’arribada es comprovarà l’estat de salut dels participants i es farà un control de temperatura. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.