Un acte de la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja l'any 2019

Ajornen les festes de Sant Jaume de Miami Platja a causa de l'increment de la Covid-19

L'Ajuntament ha pres la decisió «per responsabilitat»

L'increment de casos de la Covid-19 ha obligat a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp a prendre una ràpida decisió per les festes de Sant Jaume de Miami Platja. En aquest sentit, s'ha decidit ajornar al setembre la festivitat que s'havia de celebrar del 21 al 26 de juliol.

El consistori ha pres la decisió aquest dimarts al migdia arran de les dades del coronavirus i les noves restriccions plantejades per la Generalitat, aquest dilluns. A més, és una acció de responsabilitat i per continuar vetllant per la seguretat de tots els veïns i veïnes del municipi. 

Preveient aquestes pròximes setmanes un risc de contagi extrem, s'ha decidit prendre aquesta mesura de l'ajornament. El consistori no vol renunciar a la celebració d'unes festes molt esperades per a tota la població. A més, suposaven un respir en l'àmbit social, però també un impuls més en l'àmbit econòmic. 

Per aquest motiu els actes que ja s'havien previst, es programaran els dies 9, 10, 11 i 12 de setembre, moment en què s'espera que la corba de contagis hagi millorat. 

Un dels actes que s'havia valorat ajornar, tenint en compte la situació epidemiològica actual, eren les vaquetes. La majoria de penyes que hi participen van decidir que no es complien les condicions idònies per a la celebració d'aquest acte. 

La Fira de Mont-roig tira endavant

Els dies 6, 7 i 8 d'agost, la Fira de Mont-roig continua endavant. L'Ajuntament prepara la celebració amb el benentès que les autoritats competents creuen que per aquestes dates s'hagi controlat l'esclat de casos. No obstant això, l’Ajuntament es reserva el dret d’anul·lar els actes si la situació de la pandèmia continua descontrolada.