Diversos turistes juguen a la petanca al càmping Playa Mont-roig

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp demana poder aplicar també el toc de queda nocturn

El consistori es mostra preocupat davant la impossibilitat de controlar aglomeracions a les platges del municipi

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp (Baix Camp) sol·licitarà al Govern que s'inclogui el municipi a la llista de poblacions afectades per la proposta de toc de queda nocturn d'una a sis de la matinada i, així, poder-lo també aplicar. La petició es farà aquest dijous després de conèixer la proposta de la Generalitat, pendent de l'aval del TSJC.

El municipi n'ha quedat inicialment exclòs malgrat estar envoltat de poblacions on sí que s'aplicaria la mesura, com Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. En aquest sentit, el consistori es mostra preocupat davant la impossibilitat de controlar les possibles aglomeracions als dotze quilòmetres de platges.

Aquesta mateixa setmana, el consistori ja va anunciar també l'ajornament de les festes de Sant Jaume per tal de «continuar vetllant per la salut i la seguretat de la ciutadania».

La població a l'estiu pot arribar als 50.000 habitants

En un comunicat, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que en aquesta època de l'any la població passa dels més de 12.000 habitants habituals a una població estacional de més de 50.000 persones aproximadament. A més, apunta que el risc de rebrot se situa en el 1.300.56, considerat molt alt, mentre que la taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada és de 2.

Pel que fa al nombre de casos diagnosticats amb PCR i test d’antígens, dels 81 detectats els darrers 14 dies s'ha passat als 57 dels darrers set dies, segons dades del departament de Salut.