Un dels cotxes afectats estava aparcat al carrer de Mossèn Lluís Batlle

Tornen a trencar vidres per robar a l'interior de cotxes a Vila-seca

Els propietaris dels vehicles no han trobat a faltar res de l’interior del seu cotxe

Alguns veïns de Vila-seca s’han llevat el matí d’aquest dimarts, 28 de maig, amb una desagradable sorpresa. Alguns cotxes aparcats al carrer han aparegut amb els vidres trencats i l’interior regirats.

Un dels cotxes víctimes de l’atac estava aparcat a l’aparcament de la botiga Tedi, al carrer de Violant d’Hongria. Així ho ha denunciat un veí del municipi, que lamenta que s’ha aixecat per anar a treballar i s’ha trobat els cotxes amb els vidres trencats.

Un altre cotxe ha aparegut amb els vidres trencats al carrer de Mossèn Lluís Batlle, a tocar del pàrquing del parc d’Austràlia. Segons ha informat la Policia Local de Vila-seca, dos propietaris ja han interposat una denúncia pels danys causats als seus vehicles aquesta passada matinada. També han aparegut més cotxes amb vidres trencats a l'avinguda de Ramon d'Olzina

Diversos cotxes, víctima de bretolada o d'intent de robatori aquesta nit a Vila-seca
Diversos cotxes, víctima de bretolada o d'intent de robatori aquesta nit a Vila-seca | Mejoremos Vila-seca

 

Segons fonts policials, afortunadament els propietaris dels vehicles no han trobat a faltar res de l’interior del seu cotxe, així que els lladres no s’han pogut emportar cap botí, però sí que han causat danys materials amb la trencadissa dels vidres. De fet, la Policia Local està investigant si es tracta d'una simple bretolada o d'un intent de robatori. 

Nova onada de robatoris en cotxes a Vila-seca

No és la primera vegada que al municipi de Vila-seca es viu una situació com aquesta, en què després d'una nit apareixen diversos cotxes amb els vidres trencats amb la intenció de robar-hi objectes del seu interior. El passat mes de gener va tornar a haver-hi una onada de cotxes amb vidres trencats amb uns divuit vehicles afectats a la zona del parc de la Riera. En onze dels casos, els vehicles estaven aparcats a l'interior d'un pàrquing comunitari, mentre que la resta, set cotxes, estaven estacionats al carrer.