Imatge d'arxiu del parc Aquopolis Costa Daurada

Aquopolis Costa Daurada arrenca amb força una nova temporada

El parc obrirà les seves portes amb totes les mesures de seguretat i amb aforament reduït

Després de molts mesos d’incertesa, Aquopolis Costa Daurada es prepara per a una nova temporada de diversió i adrenalina pels més aventurers, i tranquil·litat per als qui prefereixen relaxar-se prenent el sol.

Aquopolis Costa Daurada estrena la temporada d’estiu i obrirà les seves portes just el dia de Sant Joan, el pròxim 24 de juny de 2021.

Com era d’esperar, a causa de la situació excepcional en la qual ens trobem, el parc està preparat per seguir totes les  mesures de seguretat, a més de respectar un aforament reduït.

Tots els visitants que vulguin gaudir d’una jornada d’aigua i sol a Aquopolis Costa Daurada, hauran de comprar prèviament la seva entrada en línia a través del  webcosta-dorada.aquopolis.es —. D'aquesta manera podran accedir amb total seguretat al parc a través dels seus dispositius mòbils. També a la pàgina web es podran consultar els horaris, preus i tot el que ofereix Aquopolis.

Una vegada al recinte, els visitants hauran de portar posada la mascareta, i serà obligatori mantenir-la posada tant en els espais comuns com en els punts de restauració i botigues.

Com a mesura general dins del parc, també serà imprescindible respectar la  distància de seguretat  estipulada per les autoritats sanitàries i, per descomptat, la desinfeccióde mans, a través dels dispensadors que estaran situats per tot el parc.

El personal del parc realitzarà una desinfecció de les instal·lacions 2 vegades al dia, així com una neteja constant dels espais comuns. Tot i això, Aquopolis Costa Daurada confia en la col·laboració dels usuaris, la qual és essencial per a aconseguir l'efectivitat dels protocols dissenyats.

En el cas de les  cues de les atraccions, s'establirà una distància de seguretat  estipulada per les autoritats sanitàries, adequadament senyalitzada mitjançant vinils a terra i cartelleria.

Gràcies a totes aquestes mesures, i seguint les directrius de les autoritats sanitàries, Aquopolis Costa Daurada vetllarà perquè tots els usuaris puguin gaudir d'un dia amb total tranquil·litat i assegurar una jornada de diversió per a tothom.