Aquopolis Costa Daurada Zona Infantil

Aquopolis Costa Daurada celebrarà el 35è aniversari amb adrenalina i molta diversió

El parc aquàtic obrirà les seves portes aquest 1 de juny i organitzarà esdeveniments especials

El parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada ho té tot preparat per obrir les seves portes. El pròxim 1 de juny començarà l'activitat del recinte oferint, com cada any, aventura, adrenalina i molta diversió a tots els seus assistents.

Aquest 2022 és molt especial per al parc. Aquopolis Costa Daurada celebra el seu 35è aniversari després de la seva obertura i ho vol fer amb esdeveniments especials per a gaudir-ho tots plegats.

En aquest sentit, pel seu aniversari, Aquopolis oferirà, durant tota la temporada, actes per a totes les edats, des dels infants fins als més grans i per a totes les famílies que passin pel parc aquàtic.

I un d'ells ja està preparat i queda ben poc. Per aquest 35è aniversari, se celebrarà al parc aquàtic 'La Cursa Aquopolis' que se celebrarà el pròxim 26 de juny.

A més, la temporada comença també amb la reobertura de totes les atraccions del parc. D'aquesta manera podrem gaudir de nou d'una de les atraccions més populars d'Aquopolis, el Vulcano River.

Totes les persones que vulguin anar fins a Aquopolis Costa Daurada i viure un dia de diversió passat per aigua, poden comprar les entrades a la seva pàgina web. Un espai on també es podran trobar tots els horaris, serveis i preus que ofereix Aquopolis Costa Daurada.

I amb motiu del seu aniversari, TarragonaDigital i Aquopolis sortegen dues entrades dobles per a gaudir d'un gran dia al parc.

Una atracció de Aquopolis Costa Daurada
Enguany se celebra el 35è aniversari del parc | Aquopolis

Participa en el sorteig de 2 entrades dobles per Aquopolis

TarragonaDigital sorteja dues entrades dobles per a gaudir d'un dia a Aquopolis Costa Daurada. Una temporada d'aniversari del parc aquàtic que celebra 35è aniversari i s'estrenarà l'1 de juny amb adrenalina i diversió.

Així doncs, des d'avui, dia 30 de maig, fins al pròxim divendres 3 de juny, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a la persona amb qui compartiríeu l'entrada.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 3 de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!