Les línies R16 i RT2 es queden sense trens entre Cambrils i Tarragona per culpa de la ventada

Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT | Adif ofereix un servei d'autobús als passatgers

La caiguda d'arbres per la forta ventada  talla aquest diumenge a la tarda la circulació de trens entre Cambrils i Mont-roig del Camp, al Baix Camp, segons informa Renfe. La incidència ha afectat els combois de Llarga Distància del Corredor Mediterrani Barcelona-València i la línia R16 de Rodalies (Barcelona-Estació de França/Tortosa-Ulldecona). El servei ferroviari no s'ha pogut restablir fins poc després de les 21.00 hores.

Per garantir la mobilitat dels clients, la companyia Renfe ha establert  un servei alternatiu per carretera entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils pels viatgers de la línia R16 i entre l'Aldea i Tarragona pels usuaris de Llarga Distància. No hi ha previsió encara de restabliment del servei i Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat. En paral·lel, hi ha més de 5.000 famílies de Reus i gairebé 1.000 de Cambrils sense llum per culpa del fort vent.

Actualització 16.27 h

Nova incidència de rellevància a la línia ferroviària de l'RT2, l'R16 i el Corredor:  el temporal de vent ha obligat a tallar la circulació de trens entre Cambrils i Tarragona. No està previst que el servei es restableixi.

Actualització 14.55 h

Protecció Civil posa fi a la prealerta FERROCAT entre Mont-roig del Camp i Cambrils. Adif ofereix un servei de bus als passatgers, entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils.

Notícia 13.59 h

Un arbre caigut a les vies talla les línies R16, RT2 i el Corredor Mediterrani entre Mont-roig del Camp i Cambrils, a la comarca del Baix Camp. Les fortes ràfegues de vent, que a l’Hospitalet de l’Infant han arribat fins als 124 quilòmetres per hora, han provocat la incidència. Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT.

També et pot interessar