L'artista Ariana Becasis actuant a la FiM 2021

Arrenca la FiM Vila-seca 2022 amb un programa totalment presencial

La fira de música emergent i familiar ofereix fins a 37 propostes entre aquest divendres i diumenge

Aquest divendres arrenca la FiM Vila-seca 2022 amb una edició totalment presencial que oferirà 37 actuacions de música emergent i familiar. Així, fins diumenge, el municipi de la Costa Daurada esdevindrà la capital catalana de la música emergent i familiar. Els espectacles es podran veure en diferents espais: el Castell de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras, l’Auditori Malapeira, el Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera.

La FiM Vila-seca donarà el tret de sortida durant el matí del divendres amb les actuacions per a escolars 'Miranius' de la companyia De_paper i 'Colors' de December Quintet. Les entrades per a tots els espectacles són gratuïtes, però cal tenir en compte que en aquelles actuacions que es facin en espais interiors és necessari fer una reserva prèvia de la localitat.

El cartell d'enguany

El programa d'enguany de la FiM Vila-seca, que es pot consultar al següent enllaç, inclou, en l'àmbit de la música emergent, els noms d'Alba Morena, Angeladorrrm, Ariox i Galgo Lento, Clara Gispert, Dan Peralbo, Doble & Hug Sound ft. Basement Band, Gáldrick, Grabu, Habla de mí en presente, Joan Claver Trio, Joana Dark, Km.0, Maio, Maria Hein, Maria Jaume, Pol Bordas, Raquel Herreros, Raquel Lúa, River Omelet, Sofía Gabanna, TWIN, Whale Trip i Xicu. 

Pel que fa a les propostes per a tots els públics, s'inclouen els espectacles de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, Cia Com Sona, Creixendo, De_paper, December Quintet, Ginestà, La Curiosa, La Tresca i la Verdesca, Lali Begood, Orchestra Fireluche, Orthemis Orchestra, The Tyets, Ual·la!  i Veus - Cor Infantil Amics de la Unió.

Aquesta edició també comptarà amb una programació OFF oberta a tots els públics: durant tot el dissabte a la tarda se succeiran actuacions de música clàssica dels alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca a la plaça de Voltes. En total, el programa ofereix fins a 37 propostes, algunes de les quals, com aquelles programades al Magatzem de Cal Parera i al Centru ja han exhaurit les entrades.

Programació professional al Castell de Vila-seca

Durant el divendres i el dissabte, el Castell de Vila-seca tornarà a ser l’epicentre de la programació professional, amb una àrea interior i exterior disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. Amb 320 professionals acreditats,  el programa professional de la FiM Vila-seca 2022 combinarà showcases amb pitchings, speed meetings, mentories express, taules de debat i espais de trobada.

Entre la programació trobem sessions formatives sobre el model de pressupost d’ARC i CSITAL, showcases de Grabu, TWIN, Xicu, Joana Dark, Angeladorrm, taules rodones sobre música familiar, pitchings de projectes familiars i emergents, dues sessions d’speed meetings o càpsules formatives per a grups emergents.