Una de les 21 guinguetes que hi ha al conjunt de la costa cambrilenca

La guerra per les guinguetes a les platges de Cambrils continua: «hermètic i il·legal»

L'associació Xiringuitos Platges de Cambrils demana al jutjat la suspensió cautelar de la licitació de les guinguetes

Nou episodi en el serial de les guinguetes a Cambrils. L'associació de Xiringuitos Platges de Cambrils han presentat dos recursos contenciosos administratius al jutjat de Tarragona, tal com havien advertit prèviament. 

L'associació cambrilenca demana la suspensió cautelar del procés de licitació que està en marxa per adjudicar les guinguetes de les platges per als pròxims quatre anys.

L'assemblea de l'entitat ha pres la decisió per unanimitat després de saber que disset de les dinou ofertes del concurs s'havien acceptat. A més, fet que els indigna, cap de les nou empreses que s'hi ha presentat formen part del teixit associatiu. 

Per tot plegat, Xiringuitos Platges de Cambrils denuncien que el procés ha estat «hermètic i il·legal». També assenyalen que tot el procediment ha estat marcat per «la improvisació i les males formes».

Tot i que han presentat els recursos al jutjat, des de l'entitat es mostren oberts «al diàleg, fins al darrer moment» amb el nou equip de govern de Cambrils, amb qui esperen reunir-se per desencallar el conflicte creat al voltant del procés.