L'exregidor Joan Rovira

Cambrils de dol per la mort de l'exregidor Joan Rovira

L'exregidor va morir el passat 30 d'octubre als 81 anys

L'ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort de Joan Rovira Recasens el passat 30 d'octubre. Va arribar a ser primer tinent d'alcalde i regidor de Governació del 1987 al 1991 i regidor a l'oposició del 1991 al 1995.

Un mandat caracteritzat per les diverses millores que va oferir a Cambrils

Durant la seva etapa com a regidor del govern, l'Ajuntament de Cambrils va aconseguir construir el parc infantil de trànsit per a l'educació viària a la zona del Pinaret, es va crear un servei nocturn de la Policia Local, es van urbanitzar diversos carrers de la zona de l'Eixample Platja, es va impulsar el Pla Especial de Millora del Barri Antic de Cambrils i es va posar la primera pedra de la nova escola Joan Ardèvol, entre altres actuacions que van suposar una millora de vida pels cambrilencs.

Conegut per dirigir el Restaurant Rovira

A part de ser conegut per haver sigut exregidor de l'Ajuntament de Cambrils, Joan Rovira va dirigir un dels primers restaurants del municipi, el Restaurant Rovira. El comerç de restauració, creat pel seu pare, va sorgir en un moment en què el turisme al municipi estava començant a desenvolupar-se fins a transformar a Cambrils en un poble molt turístic actualment.

L'establiment va obrir les portes per primer cop amb un altre nom, el bar Miramar; i no va ser fins a l'any 1951 quan va començar a ser el conegut Restaurant Rovira, que va tancar definitivament l'any 2005. A més, l'exregidor també formava part de la junta de l'Associació Provincial d'Hoteleria de Tarragona.