Podem Cambrils es presentarà a les eleccions municipals amb llista pròpia

Podem Cambrils es presentarà a les eleccions municipals amb llista pròpia

La formació es presentarà amb la seva marca pròpia i «confia seguir col·laborant amb l'Assemblea de Cambrils»

La formació Podem Cambrils es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig amb llista pròpia. Així ho ha confirmat l’agrupació aquest dijous, 13 de febrer, a través d’un comunicat. Expliquen que en les darreres eleccions, les del 2015, Podem no es va presentar amb la seva marca, sinó que ho va fer en confluència amb altres partits o plataformes d’unitat popular.

A la població de Cambrils, es van presentar de manera individual en la plataforma d’unitat popular AdC (Assemblea de Cambrils), aconseguint un regidor per a la legislatura que acabarà aquest pròxim mes de maig. «Durant aquests quatre anys, la feina realitzada ha permès l’aprovació de mocions i acords encaminats a donar satisfacció a les demandes socials del municipi», asseguren des de Podem Cambrils. De la mateixa manera, afirmen que «s’ha realitzat una oposició responsable i crítica amb les polítiques de l’Ajuntament de Cambrils».

Podem vol consolidar la marca dels 'Ajuntaments pel Canvi' i es presentarà en 14 pobles tarragonins

D’aquesta manera, en les eleccions del pròxim 26 de maig, Podem es presentarà amb la seva pròpia marca al municipi de Cambrils, així com en 14 poblacions més a la resta de la demarcació de Tarragona. A nivell català, ho faran en 94 municipis, i en 752 de tot l’Estat espanyol. Amb aquesta estratègia, Podem pretén «consolidar la marca ‘Ajuntaments del Canvi’», i en els quals han estat treballant «juntament amb altres partits, agents socials i gent comuna, demostrant que estant dins de les institucions i governant per la gent, una altra manera de fer política és possible».

Així mateix, des de Podem Cambrils han mostrat la seva voluntat de seguir col·laborant amb l’Assemblea de Cambrils, «creant aliances necessàries per donar continuïtat a l’excel·lent feina realitzada durant aquests quatre anys».