Foto de família dels nous agents i representants politics locals

Cambrils incrementa la plantilla de la policia local durant la temporada turística

La incorporació dels nous policies ha permès recuperar la unitat de Costes

La policia local de Cambrils Baix Camp ha augmentat la plantilla amb dotze agents interins per reforçar els patrullatges durant la temporada turística. La incorporació dels agents ha permès recuperar la Unitat de Costes, amb un total de quatre agents. Aquest grup només funciona durant l'estiu.

Més enllà d'incrementar la vigilància, també donaran suport per controlar el compliment de les mesures de contenció de la Covid-19. Pel que fa als vuit agents restants, es destinaran a la Unitat Motoritzada i Comunitària i al Grup de Reforç, Atenció Ciutadana i Proximitat. Paral·lelament, el consistori té previst cobrir places vacants i ampliar la plantilla de la Policia Local mitjançant la convocatòria d'oposicions de funcionaris de carrera.

Els dotze nous agents seleccionats formen part de la borsa d'agents interins. El concurs d'oposició a les places es va realitzar entre febrer i març i posteriorment han seguit una formació específica per conèixer millor el municipi. Tots ells treballaran a Cambrils durant un període de sis mesos.