Imatge dels representants dels ajuntaments de Cambrils i Mont-roig del Camp després de la reunió

Cambrils i Mont-roig treballaran plegats en projectes de connexió d'ambdós municipis

Els alcaldes Oliver Klein i Fran Morancho s'han trobat aquest dimecres al municipi cambrilenc

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, en la seva primera trobada des que el cambrilenc va prendre possessió del càrrec, han acordat aquest dimarts treballar conjuntament en els projectes de connexió entre ambdós municipis, com el desmantellament de la via de tren, la urbanització de l'N-340 i la connexió de Cambrils i Mont-roig del Camp per la senda litoral.

Així mateix, en la reunió també s'han posat sobre la taula altres qüestions que afecten els dos municipis, com els serveis a les platges i la resiliència del litoral, la xarxa de camins interiors i el sector de l'agricultura, l'afectació del Pla Director Urbanístic de revisió de sòls no sostenibles o les opcions a concórrer als fons europeus Next Generation.

La trobada, que s'ha fet al municipi de Cambrils, també ha comptat amb la presència dels regidors cambrilencs de Serveis Generals i Medi Ambient, Josep M Vallès, el d’Urbanisme, Enric Daza i la responsable d’Educació, Igualtat i Ocupació, Ingrid Duch.

Així mateix, acompanyant l'alcalde Fran Morancho, també s'ha comptat amb la presència de la regidora d'Impuls Econòmic i Turisme de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez.


 

Una via verda que connecti Cambrils i Mont-roig

Els dos governs municipals s'han emplaçat a treballar de manera conjunta en el projecte de via verda que connectarà els municipis de Cambrils —des del punt de l'antiga estació— i Mont-roig del Camp, passant també per Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant, arran del desmantellament de la via del tren per la posada en marxa del Corredor Mediterrani.

Klein i Morancho també han acordat posar en comú el projecte de reconversió i manteniment de l'N-340. En aquest sentit, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp està treballant en el projecte de reconversió de la carretera abans de sol·licitar la titularitat de la via, que haurà d'esdevenir urbana i que connectarà amb el tram ja recepcionat de Cambrils.

Finament, pel que fa a la línia de costa, els representants dels dos ajuntaments s'han emplaçat a treballar de manera conjunta per connectar les platges de Cambrils i les de Mont-roig del Camp a través d'un pont sobre la riera de Riudecanyes.