Imatge d'una bombeta encesa penjant del sostre

Gairebé 5.000 abonats es queden sense subministrament elèctric a Cambrils

Protecció Civil ho ha anunciat a tocar de les sis de la matinada

ACTUALITZACIÓ 27/09 a les 08.51 hores

Després de la incidència en el subministrament elèctric que hi ha hagut a Cambrils, Protecció Civil ha anunciat que s'ha resolt. D'aquesta manera els 4.756 abonats que s'han quedat sense electricitat aquest dilluns, ja l'han recuperat.


NOTÍCIA 27/09 a les 07.45 hores
El municipi de Cambrils ha patit una incidència en el subministrament elèctric. Segons ha anunciat Protecció Civil, la localitat de la Costa Daurada ha patit una afectació durant la matinada d'aquest dilluns.


Ho han anunciat a les seves xarxes socials a tocar de les sis de la matinada. En concret, la manca de subministrament elèctric a Cambrils hi ha hagut 4.756 abonaments afectats per aquesta incidència.

Aquesta no ha estat l'única que hi ha hagut a Catalunya durant aquesta nit i matinada de dilluns. Protecció Civil també ha informat de problemes en el subministrament a les capitals del Vallès Occidental, Sabadell i Terrassa.

En aquesta manca de subministrament elèctric, que ja s'ha restablert en totes dues ciutats, afectava 1.281 abonaments de Sabadell i 1.257 de Terrassa.