La carretera de Misericòrdia, una de les principals entrades a Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils instal·larà càmeres de vigilància de vehicles

Les càmeres llegiran les matrícules dels vehicles i s'instal·laran a les vies d'entrada del municipi

L'Ajuntament de Cambrils instal·la càmeres que reconeixen de manera intel·ligent les  matrícules dels vehicles i fa un control de les principals vies d'accés al municipi. Un total de sis càmeres s'espera que es posin en funcionament a finals de juny, que estaran ubicades als punts on es registren més entrades i sortides de vehicles. Des del consistori aposten per millorar la seguretat pública i la fluïdesa del trànsit sobretot ara que comença l'època d'estiu.

Més seguretat en el trànsit de Cambrils

El consistori cambrilenc aposta per una ciutat innovadora, sostenible i digital a través de la seguretat, per aquest motiu  preveu instal·lar les càmeres de vigilància. Aquest projecte ha estat impulsat com a resposta de les peticions d'entitats veïnals sobretot per la recent onada de robatoris que s'ha produït al barri de Vilafortuny.

Policia Local Cambrils
Les càmeres ajudaran a la Policia Local de Cambrils en les investigacions policals | Policia Local Cambrils

 

La Policia Local controlarà als vehicles sospitosos

El nou sistema de càmeres de Cambrils permetrà als agents de la policia local rebre una alerta a la sala de control d'aquells vehicles que prèviament s'han  introduït a la base de dades com a sospitosos. D'aquesta manera la policia de Cambrils serà avisada de forma acústica i visual de les deteccions dels vehicles que són d'interès policial, amb l'objectiu d'avisar als agents que estiguin prop de la zona per intentar interceptar el vehicle.

Les càmeres ajudaran a les investigacions policials

D'altra banda, mitjançant les càmeres es podran fer cerques a posteriori d'aquelles matrícules registrades  per franges horàries o números de matrícula, siguin complets o incomplets. Un servei que permetrà a la policia local facilitar la tasca d'investigacions policials en casos de robatori.

En un futur es preveu que a aquest sistema de vigilància s'afegeixi dispositius com semàfors, controls de velocitat o altres senyals  de trànsit per controlar els vehicles que no respecten les normes de circulació.