Camí Mendoza

Camí Mendoza serà la candidata d'ERC a les eleccions municipals de Cambrils

Ha sortit reelegida en l’assemblea del partit per a les eleccions de 2023

La secció local d'ERC a Cambrils ha escollit el cap de llista per a les pròximes eleccions del 2023. L'assemblea celebrada al centre cívic Les Basses va confirmar la candidatura a l'alcaldia cambrilenca de Camí Mendoza.

Mendoza va presentar l'única candidatura avalada pel 69% de la militància, molt per damunt del 20% que determinen els estatuts del partit. «Em presento davant vostre per demanar-vos que em renoveu la confiança per tornar a liderar el projecte d’ERC Cambrils per les municipals del 2023. Un projecte d’esquerres, feminista, ecologista i de progrés» va expressar la candidata davant els assistents.

La candidatura de Camí Mendoza va comptar amb el 95,5% de vots favorables dels assistents a l’assemblea. Es va comptar amb l’assistència del Secretari de Política Municipal d’ERC, Oriol López, la diputada al Parlament i presidenta regional, Irene Aragonès i el president comarcal Xavier Lázaro.

Camí Mendoza repeteix candidatura

La reelegida candidata per a les eleccions municipals 2023 de Cambrils té com a objectiu repetir victòria. L'any 2015 va assolir per primer cop l'alcaldia del municipi i va millorar en la segona trobada amb les urnes el 2019, fent d’ERC la primera força del municipi amb molta diferència respecte a la resta de forces.

Aquestes darreres es van veure tacades per la moció de censura que la va apartar de l'alcaldia. Mendoza va voler denunciar la deslleialtat dels socis de govern que la van fer fora de l'alcaldia.

En aquest sentit, va manifestar el desig de «tornar a guanyar les eleccions municipals del 2023, per continuar amb la feina i obtenir de manera legítima allò que es va estroncar als despatxos».

Com a alcaldessa, Camí Mendoza ha aconseguit rebaixar el deute municipal i obtenir els deutes pendents de la Generalitat. Gràcies a això, s'ha aconseguit recuperar Ràdio Cambrils o fer projectes ambiciosos com la Rambla Jaume I o l'avinguda de l'Esport.

El nou projecte cambrilenc de la candidata republicana és defensar un «Cambrils on tothom tingui una bona qualitat de vida, un Cambrils pròsper que consolidi les seves fortaleses i aposti per nous sectors de negoci com el mar, les noves tecnologies i l'economia verda».

També vol que Cambrils «avanci cap a la transformació tecnològica i la transició energètica i que tingui la igualtat com a segell: on les dones ocupin plenament el lloc que els hi pertoca i on tothom sigui respectat sigui quina sigui la seva procedència, orientació sexual o religiosa».

La nova candidata va voler agrair la confiança renovada del partit i va manifestar el compromís ‘per a treballar encara més per millorar el benestar dels cambrilencs i cambrilenques amb valors republicans i a ajudar a construir des de Cambrils la República Catalana’.