Un camió ple de verdura bolca a l'Hospitalet de l'Infant

El conductor ha resultat ferit lleu en l'accident

Un camió que transportava verdura  ha bolcat aquesta matinada la sortida del terme municipal d'Hospitalet de l'Infant.  El camió era un tràiler de grans dimensions, que al voltant de les quatre de la matinada d'aquest dijous 3 de gener, ha bolcat a l'altura de la C-44 sortint de la via. El conductor del tràiler ha resultat ferit lleu en l'accident i no ha estat implicat cap altre vehicle.

El camió hauria perdut l'estabilitat

Els fets han ocorregut a les 4.40 hores de la matinada, d'avui dijous 3 de gener quan un camió ha bolcat concretament al quilòmetre 1 de la carretera C-44. El motiu podria haver estat  la pèrdua de l'estabilitat del vehicle, pel mal funcionament d'alguna de les peces que ha provocat la sortida de la via del camió. El camió ha bolcat lateralment a prop de l'enllaç de la C-44 amb l'A-7. Posteriorment,  un altre camió ha anat als llocs dels fets per recollir la càrrega de verdures del vehicle bolcat, amb l'objectiu de ser transportada al seu lloc de destí.

El camió ha estat retirat posteriorment

Els agents dels Mossos d'Esquadra han gestionat el trànsit de vehicles a la zona perquè poguessin passar pel costat del tràiler bolcat. Tanmateix, han assistit als llocs dels fets fins a cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, que amb l'ajuda d'una grua han retirat el camió bolcat de la carretera  de l'Hospitalet de l'Infant. Els Bombers de la Generalitat han gestionat el combustible del vehicle contenint-lo.

Accident múltiple a l’A-7 a Tarragona

Una dona va resultar ferida en un accident de trànsit el passat dimecres 2 de gener a l'autovia A-7, a les 19.03 hores. Els fets van passar a l'altura del terme municipal de Tarragona, l'A-7 en direcció a València. En l'accident  tres truismes van estar implicats, ja que van col·lidir  par la part de darrere del vehicle.

Una dona va resultar ferida en estat menys greu i posteriorment va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ver ser tractada. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dotacions dels Mossos d'Esquadra i del servei de Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).