Un càmping de Tarragona, escollit com el millor d'Europa

El guardó l’atorga l’ANWB Camping, una prestigiosa associació neerlandesa dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci en l'àmbit europeu

Al vespre d’ahir dimecres, 9 de gener, el Camping & Resort Sangulí de Salou va guanyar, per segon any consecutiu, el premi ‘Càmping de l’any’ 2019 en la categoria ‘Millors allotjaments’. El guardó, concretament, l’atorga l’ANWB, el Reial Automòbil Club Holandès, una prestigiosa associació dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci fundada el 1883 i que, avui dia, compta amb més de quatre milions d’usuaris. Enguany, l'elecció del guanyador s'ha fet per elecció pública completa, amb més de 35.000 vots.

El càmping del Tarragonès va imposar-se als més de 180 establiments d’arreu d’Europa que es diputaven el títol, en una gala va celebrar-se ahir, dimecres, a la Fira Vakantiebeurs de la ciutat d’Utrecht, als Països Baixos.

Èxit d’ocupació als càmpings de la Costa Daurada per Cap d’Any

El sector turístic de la Costa Daurada va rebre el nou any 2019 amb xifres més que positives. L’últim cap de setmana llarg del 2018 va fregar el ple, amb unes dades d’ocupació que van rondar el 90 per cent a les nostres comarques. Tot i que només van obrir un 30 per cent dels càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’afluència de famílies, parelles o grups d’amics van omplir de turistes i visitants el Cap d’Any de la regió tarragonina.

Mireia Sans, membre de la comissió de promoció de l’associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona —Unique Camping Destination—, va assegurar que, per Cap d’Any, es va registrar una gran ocupació turística a la demarcació, en un «cap de setmana molt fot, de temporada mitja-alta». Els clients, va apuntar Sans, van estar-se a les comarques de Tarragona una mitjana de «dos dies i mig».

La majoria d’hostes que fan cap als càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre busquen sempre «el contacte amb la natura, escapar-se de les grans ciutats, de les aglomeracions i el bullici» i, en aquest cas concret, «passar un Cap d’Any de manera original», van explicar des de l'associació de càmpings.