La rua infantil del carnaval 2020 de l'Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tornen a celebrar carnaval

Les disfresses i la disbauxa tornen amb els actes més tradicionals

La festivitat de Carnaval s'està programant als municipis després de la frenada de la pandèmia. Un esdeveniment que torna al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant gràcies a la millora de la situació epidemiològica. No obstant això, ho farà amb un programa d'actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

Dos espectacles a l'Hospitalet 

Al nucli de l'Hospitalet de l'Infant, que és on més gent es concentra, s'han organitzat dos actes per al dissabte 26 de febrer. Tots dos es faran a la plaça Catalunya.

A les 19 hores, es farà l'espectacle familiar 'Disco per Xics', una barreja musical, ball i teatre. Un muntatge de gran format, adreçat a infants i persones adultes, amb què el públic podrà interactuar. A les 23 hores hi haurà el concert de Cocktail Tributov, una de les millors bandes de versions de la demarcació.

Els dos actes que es faran a l'Hospitalet de l'Infant seran gratuïts. Es recomana anar disfressat i amb mascareta, respectant la distància interpersonal.

«Davant la caiguda de les restriccions envers la pandèmia, des de l'Ajuntament volem donar pas a les festes de manera esglaonada, amb prudència i respecte per les mesures de prevenció i de seguretat. Recomanem l'ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància entre les persones, però això no ha de ser cap obstacle per gaudir en família i amb amics de l'espai carnavaler que us proposem», ha dit el regidor de Festes, Diego García.

Rua i arribada del rei Carnestoltes a Vandellòs

Al nucli de Vandellòs, la festa començarà el divendres 25 de febrer, a les 16.30 hores. La rua infantil encetarà la festivitat i, posteriorment, hi haurà xocolatada a la plaça Drs. Gil-Vernet, organitzada per l'AMPA Vall de Llorers amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El plat fort del Carnaval se servirà, però, el dissabte 26 de febrer, amb l’arribada del rei Carnestoltes i la rua pels carrers; el sopar amb concurs de disfresses i una actuació musical al pavelló esportiu. Tots els actes estaran organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i altres entitats locals, amb el patrocini de l’Ajuntament.

En els propers dies, difondrem tots els detalls i els horaris de la celebració del Carnaval a Vandellòs, a través de la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament.