Estudiants de medicina amb mascareta

Navarra detecta 168 positius de Covid-19 en joves que havien anat a Salou

349 persones s'han sotmès al cribratge organitzat pel govern foral

La situació de la Covid-19 a Catalunya continua empitjorant dia rere dia. Un dels factors que expliquen l'augment dràstic dels casos són les interaccions socials. I entre elles, es troben els viatges de joves que estan aprofitant la lliure mobilitat i l'inici de l'estiu per realitzar els primers viatges de la temporada.

S'ha parlat molt dels brots apareguts a Menorca i Mallorca, que van representar centenars de contagis. Tot i això, sembla que el nostre territori també hi ha pogut tenir un paper. I és Salou va ser la destinació de diversos joves que han donat positiu per Covid-19 una vegada han finalitzat el seu viatge.

168 casos de turistes que van anar a Salou

El govern navarrès ha notificat 168 casos positius de Covid-19 de joves que havien anat a Salou i altres punts turístics fa pocs dies. El Departament de Salut de Navarra ha organitzat aquest cap de setmana un cribratge entre persones que han passat per zones d'estiueig i s'hi han fet 349 proves diagnòstiques. La xifra d'infectats de coronavirus, però, és provisional, ja que se seguiran fent proves durant aquest diumenge a les localitat navarreses de Pamplona i Tudela.