Un concert del Festival Internacional de Música de Cambrils

Canvis al Festival Internacional de Música de Cambrils: Una nova empresa l'organitzarà

La promotora Oceans Of Fire S.L-BR Music Live deixa l'organització del FIMC | Clipper's Live, organitzadora del Festival de Cap Roig, agafa les regnes pel 2022, 2023 i amb opció a un any més

El vincle entre la promotora Oceans Of Fire S.L-BR Music Live i el Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) ha durat ben poc. Després d'organitzar l'edició del 2021 i tenir un acord fins pels pròxims dos anys, amb opció a pròrroga per un any més, han decidit traspassar-lo.

L'empresa referent en el sector musical Clipper's Live ha arribat a un acord amb l'antiga promotora per organitzar el festival cambrilenc. Un acord per la concessió que ha estat autoritzat per l'Ajuntament de Cambrils.

La promotora musical del Grup Clipper's organitzarà la 47a edició del festival. Aquesta se celebrarà entre l'última setmana de juliol i la primera quinzena d'agost de 2022, al Parc del Pinaret. Comptarà amb una programació d'un total de 10 espectacles, que inclourà els millors artistes nacionals del moment i fins a tres artistes internacionals. 

Per tenir-ho tot a punt per a l'estiu, Clipper's Live ja està treballant en l'elaboració d'un cartell eclèctic i per a tots els públics, que s'anunciarà a finals de gener de 2022. A més, aquesta edició del FIMC també comptarà amb una zona de restauració i food trucks, on el públic podrà gaudir d’una experiència gastronòmica i musical única.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha explicat que el consistori ha seguit els procediments legals establerts per la normativa vigent per tal d'autoritzar aquesta cessió. A més, estan contents perquè una empresa amb la solvència, experiència i prestigi de Clipper's Live assumeixi la direcció del FIMC.

La trajectòria de Clipper's Live

Clipper’s Live compta amb una àmplia experiència demostrada en l’organització de festivals, amb grans esdeveniments d’èxit com ara el Festival de Cap Roig, festival boutique de referència a Catalunya, el Suite Festival al Gran Teatre del Liceu o el Caixabank Polo Music Festival.

El president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha volgut destacar que «estem molt il·lusionats de poder agafar el relleu d’aquest festival històric i oferir al públic de Cambrils una proposta musical variada i de primer nivell, amb els millors artistes nacionals i internacionals del moment». 

Amb més de 46 anys d’història, el festival Internacional de Música de Cambrils és un dels festivals amb més recorregut del país i s’ha convertit en un referent a la zona de Tarragona. Pel seu escenari han passat artistes com Joan Manuel Serrat, Georges Moustaki, Alejandro Sanz, Josep Carreras o el Ballet Nacional de España.