Més de 40 establiments obriran a la primera Shopping Night de Miami Platja

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa aquesta festa, el dissabte 10 d'agost, per tal de dinamitzar Batl'avinguda de Barcelona i el seu entorn

Miami Platja celebra aquest dissabte, 10 d'agost, la primera edició de la Shopping Night. Més de 40 establiments comercials i de restauració participen en aquesta nova acció i ampliaran el seu horari fins a les 23.00 hores, amb un seguit d'activitats per animar i incentivar les compres.

  

La Shopping Night s'inclou dins del Pla de Dinamització de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència, impulsat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. La iniciativa s'ha plantejat com una gran festa del comerç de la zona per tal de dinamitzar la renovada artèria principal de Miami Platja.

A més de poder comprar més enllà de l'horari habitual, els clients i clientes podran gaudir d'animació al carrer i rebran una copa de cava i un barret com a obsequi  per part dels establiments participants. Alguns dels comerciants també han preparat activitats complementàries a les seves botigues.

Obsequis, batucada i instagramers

La primera edició de la Shopping Night comptarà amb l’actuació de la Bandarra Street Orkestra, que sortirà a les 21.00 hores de davant del Centre Comercial l’Illa. La banda anirà resseguint amb els seus ritmes tota l’avinguda de Barcelona, fins a l’avinguda Los Ángeles, en el que serà la primera part de l’actuació. A partir de les 22.30 h continuarà l’espectacle des d’aquesta zona en direcció a la plaça de Tarragona, fins passades les 11 de la nit. 

Aquesta formació, amb prop de 20 músics del territori, són una de les bandes més reconegudes al Camp de Tarragona gràcies a la seva fusió de brass band, percussió brasilera, humor i interacció directa amb els espectadors.

D'altra banda, s’espera la visita dels instagramers @marta.coll, @fotox53, @livetgn i @alisgm,  que també ajudaran a donar a conèixer aquesta nova iniciativa i el teixit comercial de Miami Platja a través de les xarxes socials. En aquest sentit, botiguers i clients disposen de les etiquetes #AquíhihaComerç i #ComerçMiami per poder compartir les seves experiències a la xarxa.