Una vintena de persones es concentra contra els Avis i Àvies de Cambrils

Els Avis i Àvies per la Llibertat es concentren cada dimecres a la vila marinera

Fa més de sis mesos que els Avis i Àvies per la Llibertat de Cambrils es concentren cada dimecres a la plaça de la Vila. Les darreres setmanes hi havia hagut la presència d'alguns manifestants contraris a aquestes trobades, una presència que ha arribat aquest matí al seu punt àlgid amb la concentració d'al voltant d'una vintena de persones segons informen diverses fonts i mitjans de comunicació.

Aquesta manifestació contrària a la dels Avis i Àvies s'ha fet sentir quan els darrers han sortit de la plaça de la Vila per fer el recorregut habitual. El CDR de Cambrils ho ha explicat a través de les xarxes socials, on han penjat un vídeo que recull un dels moments de la concentració. Amb banderes i samarretes espanyoles i de Tabàrnia i amb botzines, els concentrats han estat cridant mentre els Avis i Àvies passaven per davant seu.

S'han pogut sentir crits de «Viva España», «España» i «Arriba España», així com insults cap a les persones que es manifesten, setmanalment, per reclamar la llibertat dels polítics i els líders civils. Ho han fet davant l'atenta mirada d'algunes càmeres de televisió i amb una pancarta on es podia llegir «más democracia verdadera y menos república bananera». Han estat diversos els usuaris de twitter, entre altres xarxes, que han publicat evidències gràfiques de la situació.

Davant d'aquesta situació, tant des del CDR com des d'usuaris particulars s'ha deixat entreveure que, en endavant, aniran a donar suport a les concentracions setmanals dels Avis i Àvies per fer front a aquestes manifestacions contràries. La presència de persones contràries a la llibertat dels presos polítics  també s'ha organitzat a través de les xarxes socials i de missatgeria