Encarregtas del turisme de la Costa Daurada

La Costa Daurada prepara l'estiu que ve a bon ritme gràcies al turisme britànic

Es preveu una ruta aèria operativa entre abril i octubre del 2022 que connecti Bristol i Reus

Les reserves del turisme britànic per a l'estiu vinent a la Costa Daurada avancen «a bon ritme», segons asseguren els turoperadors que participen en la World Travel Market de Londres. 

Els municipis de la Costa Daurada obtenen molts beneficis del turisme britànic

Encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, tots aquests municipis es troben promocionats en una de les fires professionals del sector turístic més important del món amb l'objectiu de continuar recaptant més visitants del mercat britànic, un dels turismes més afectats per les restriccions de la pandèmia.

La presidenta del mateix Patronat tarragoní, Meritxell Roigé, manté converses amb diversos turoperadors, agències de viatge i companyies aèries en la World Travel Market de Londres. Aquests revelen «cert optimisme» per tornar a activar el mercat britànic, sempre que respectin les restriccions que es marquin a causa de la Covid-19. Roigé assegura que la Costa Daurada està completament preparada des del punt de vista sanitari, així com d'infraestructures i equipaments.

La Costa Daurada també té lloc a la World Travel Market de Londres

La Costa Daurada disposa d'un espai propi dins la fira i aplega els patronats i oficines de Turisme de Cambrils, Cunit, Salou, Tarragona, El Vendrell, Vila-seca-La Pineda, PortAventura World, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, l'Associació d'Apartaments de la Costa Daurada, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada, l'Associació hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda i l'Estació Nàutica de la Costa Daurada.

L'alcalde de Salou també es mostra optimista 

Pere Granados, alcalde de l'Ajuntament de Salou, assegura que es preveu una ruta aèria que anirà des de Bristol fins a Reus i que es trobarà operativa entre abril i octubre de 2022. 

L'alcalde ha assegurat que «el mercat britànic és molt important per a Salou», ja que va ser el mercat estranger emissor més present l'any 2019 a Salou, amb un 15.2% dels turistes. Segons les dades facilitades per l'Observatori Turístic, l'any 2019 van pernoctar a Salou 1.491.000 turistes britànics, només per darrere del visitant espanyol.